Collectieve Beveiliging

Controle verdachte voertuigen Nieuwsbron Stichting Bevedrijven Terreinen Helmond
Met het beveiligingsconcept van Stichting Bedrijventerreinen Helmond verminderen we duidelijk het risico op inbraak, vandalisme en/of brandstichting op de bedrijventerreinen. Door samenwerking met lokale partners en de politie worden informatie en advies ook nog eens gebundeld. 

Preventie staat voorop met vroegtijdige signalering en adequate acties door een vast beveiligingsteam van onze beveiligingspartner Animale Beveiliging, dat bekend is met bijzonderheden en dreigingen in het gebied. En – heel belangrijk – er is razendsnelle alarmopvolging mogelijk door de permanente aanwezigheid van die beveiligers op de bedrijventerreinen.
Een aantal voorbeelden van preventieve acties die afgelopen week o.a. zijn uitgevoerd: 
  Diverse voertuigen op verdachte plekken, gecontroleerd door de politie op aangeven van onze cameraobservant die s‘nachts live uitkijkt op de bedrijventerreinen,Diverse s’nachts openstaande poorten bij bedrijven preventief gesloten door onze mobiele surveillanten die s’nachts en weekends preventieve rondes rijden op de bedrijventerreinen,In donker geklede personen met zaklamp s’nachts gesignaleerd door cameraobservant en mobiele surveillanten en aangereikt aan de politie,Een auto met 4 personen aan het lachgas van een terrein laten verwijderen door politie op aangeven van onze mobiele surveillanten,Diverse personen uit fietsenhokken laten verwijderen door onze mobiele surveillanten.  
Doe jij al mee met het collectief?
Wij houden jouw bedrijf in de gaten, maar dat kan natuurlijk niet voor niks. Het spreekt voor zich dat hoe meer ondernemers deelnemen, hoe vaker en langer surveillanten aanwezig zijn en des te meer controle er is. Veilig en beveiligd ondernemen doen we samen.

Deelnemen aan het collectief of meer info aanvragen via

parkmanager@bedrijventerreinenhelmond.nl 
Voordelen
  Preventieve werking voorop;Cameratoezicht 24/7 in de openbare ruimte;Live camera-observatie 7 dgn/week van 22.00 – 06.00u;Fysieke preventieve surveillancerondes door mobiele beveiligers met auto op random tijdstippen (dag-nacht-weekend) in en rondom jouw bedrijf;Directe aansturing van mobiele surveillanten en politie bij verdachte situaties in en rondom jouw bedrijf;Ondersteuning door middel van camerabeelden bij inbraak/diefstal/calamiteiten in jouw bedrijf (voor politie/verzekering);Extra ondersteuning van terreinconciërge bij calamiteiten in of rondom jouw bedrijf (binnen kantooruren);Optioneel: Snelle alarmopvolging in jouw bedrijfspand, met de eerste vijf gratis en scherp tarief voor alle extra opvolgingen. 
Tarieven op basis van perceelgrootte, te verifiëren via perceelloep.nl
UItgebreide informatie is te vinden op bedrijventerreinenhelmond.nl/beveiligingscollectief