Succesvol herkeurd 2023

Klaassen Total Security is de afgelopen weken succesvol geauditeerd door Kiwa. Dit betekent dat we wederom voldoen aan de hoogste normen op het gebied van beveiliging. Het keurmerk beveiliging, ISO 9001 en de EN 50518-certificering voor gecertificeerde videotoezichtcentrales.

Als gerenommeerd beveiligingsbedrijf begrijpt Klaassen Total Security het belang van betrouwbaarheid, professionaliteit en kwaliteit in de beveiligingssector. Daarom hebben we ons ook dit jaar weer onderworpen aan uitgebreide audits om te voldoen aan de strengste normen in de branche.

Bij Klaassen Total Security streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Onze recente keuringen en certificeringen zijn een bewijs van ons voortdurende streven naar uitmuntendheid. U kunt erop vertrouwen dat wij uw belangen op het gebied van beveiliging serieus nemen en alleen de beste beveiligingsoplossingen bieden.