Allround Beveiligers gezocht

 

Allround beveiligers gezocht

Klaassen Total Security en Animale beveiliging zijn sterk groeiende en creatieve organisaties welke opereren in een dynamische branche.

Binnen beide beveiligingsbedrijven werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als: Allround Beveiliger. Ook zijn wij op zoek naar allround inzetbare, gedreven en betrouwbare ZZP ‘ers. 

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega’s met MBO niveau die werkervaring heeft in de beveiliging. Ben jij een sterk een daadkrachtig persoon met beveiliging diploma dan hebben wij voor jou een leuke baan.

Dit ga je doen

Als beveiliger ben je wisselend inzetbaar als o.a. mobiele surveillant, vaste post medewerker. Samen met je collega’s zorg je voor een maximale klanttevredenheid en klantenbinding.

Je werkomgeving

Binnen Animale Beveiliging zullen de werkzaamheden die je uitvoert  met name in de regio Helmond zijn. Bij Klaassen Total Security zijn de werkzaamheden landelijk. Binnen beide bedrijven heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken.

Jou profiel

Ben jij?

Een enthousiast en energiek persoon met een opleiding MBO diploma beveiliger. Beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb je de passie om klanten zo optimaal mogelijk te beveiligen, dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

– Werken in een gezellig team.

– Salaris conform beveiliging cao.

– Doorgroei mogelijkheden.

Jouw reactie

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct!

E-mail: info@klaassentotalsecurity.nl

Meer informatie over ons bedrijf kun je vinden op www.klaassentotalsecurity.nl