Als bedrijf zijn we niets zonder onze zeer gewaardeerde en diverse opdrachtgevers. Van lokaal tot internationaal. Van klein tot groot. Van open- en sluitdiensten tot geïntegreerde security services. Hieronder treft u een beknopt overzicht van onze diensten.

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, open/sluit

Het borgen van de veiligheid tijdens het openen en sluiten van panden is voor sommige van onze klanten van groot belang. Zo zetten wij ons ook al enkele jaren in voor het vergroten van de veiligheid ABN Amro te Helmond. Zowel middels open en sluit diensten, alswel mobiele surveillance en alarmopvolging. Waar bestaande beveiligingssystemen ook soms storing ondervinden zijn wij tevens adhoc inzetbaar voor manbeveiliging.

24 uurs manbewaking

Het leveren van 24 uurs manbewaking is bij ons ook een mogelijkheid. Tijdens de transformatie van het oude scheepvaarthuis in Amsterdam naar een luxueus 5 sterren Amrath hotel verzorgden wij dergelijke beveiliging. Ook het begeleiden van de transitie naar intern geregelde hotelbewaking is door ons voorzien. Zo hebben wij de eerste weken het hotelpersoneel met de receptie en hotelbewaking in de nachtelijke uren ondersteund.

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, open/sluit

Voor bewaking van winkel en garage zijn wij inzetbaar. Zo ook middels mobiele surveillance, alarmopvolging, en open en sluit
beveiliging voor locaties van Audi in Helmond en Veghel.

Helmond en Veghel (meerdere locaties), zelfde locaties als VW. Ook ad hoc manbewaking tijdens faillissement, i.e. daar werden mensen neergezet tijdens het faillissement ook ter bewaking van het pand. 24/7 gedurende enkele weken.

Alarmopvolging

Ook bedrijfspanden vereisen vaak beveiliging, ook de lokale locatie van het installateursbedrijf A2B. Zo zijn wij al meerdere jaren voor A2B werkzaam ten behoeve van alarmopvolging.

Cameratoezicht, alarmopvolging, en ad hoc manbewaking

Wij worden al meerdere jaren ingezet door een van de grootste bouwbedrijven van Nederland voor onder andere voor cameratoezicht, alarmopvolging en ad hoc manbewaking. Zo staan wij klaar voor onze klanten van bouwstart tot oplevering, ook voor projecten van groot formaat zoals een van de grootste woontorens van Europa; de Zalmhaven woontoren te Rotterdam.

Manbewaking tijdens faillissement

Ook voor kortlopende projecten zijn wij inzetbaar. Bijvoorbeeld voor een periode van enkele weken waarbij inzet van manbewaking is vereist. Zo ook in opdracht voor de Belastingdienst voor het beveiligen van in beslag genomen goederen, in afwachting van transport richting Domeinen Roerende Zaken.

24/7 gedurende paar weken tot al het in beslag genomen waar afgevoerd was naar de domeinen (domeinen = centrale opslaglocaties vanuit de overheid die evt doorveilen of vernietigen)

Cameratoezicht, alarmopvolging, en ad hoc manbewaking

Het leveren van cameratoezicht, alarmopvolging, en ad hoc manbewaking kan door heel Nederland. Zo leveren wij ook al meerdere jaren deze diensten voor Dura Vermeer, bijvoorbeeld tijdens het nieuwbouwproject DuPont Leiden Bio Science Park.

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, open/sluit

Het borgen van de veiligheid tijdens het openen en sluiten van panden is voor sommige van onze klanten van groot belang. Zo zetten wij ons ook al enkele jaren in voor het vergroten van de veiligheid van enkele locaties van Esso.

Tevens leveren wij hierbij intensievere sluitbegeleiding, zoals bijvoorbeeld het verplaatsen van materieel, zodat de locatie veilig gesloten kan worden zonder dat het personeel de beveiligde ruimte(s) hoeft te verlaten.

Beveiliging leegstaande panden

Leegstand van uw pand brengt risico met zich mee. In opdracht van Gemeente Helmond beveiligen wij met regelmaat daarom leegstaande panden, indien nodig ook middels manbewaking. Zo leverden wij ook de benodigde inzet, onder andere middels de Klaassen Total Security alarmcentrale, na de vondst van gifafval in een pand in Helmond om zo de veiligheid te waarborgen.

Alarmopvolging, videoalarmverificatie

Ook bedrijfspanden vereisen vaak beveiliging, ook de lokale locatie van het installateursbedrijf Heesmans. Zo zijn wij al meerdere jaren voor Heesmans werkzaam ten behoeve van alarmopvolging en videoalarmverificatie.

Bouwplaatsbeveiliging door heel Nederland

Meer dan 10 jaar lang zijn wij van dienst geweest voor de landelijke alarmopvolging ten behoeve van bouwplaatsbeveiliging in opdracht van Heras en onderaannemers.

Gedurende een hele lange periode camerasystemen voor bouwplaatsbeveiliging uitgetekend en landelijk geregeld. Voor diverse onderaannemers de alarmopvolging gedaan. Inmiddels heeft Heras deze diensten niet gecontinueerd.

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, open/sluit

Het beveiligen gedurende de gehele bouwperiode is bij ons ook een mogelijkheid. Zo leverden wij gedurende meerdere jaren onder andere mobiele surveillance en alarmopvolgingsdiensten voor diverse bouwprojecten van KPMG/Meijburg. Wij waren zo inzetbaar van bouw tot inhuizing voor nieuwbouwprojecten in onder andere Den Haag, Eindhoven en Rotterdam.

Alarmopvolging

Ook bedrijfspanden vereisen vaak beveiliging, ook de lokale locatie van Matrho. Zo zijn wij al meerdere jaren voor Matrho werkzaam ten behoeve van alarmopvolging.

 

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, open/sluit

Het borgen van de veiligheid tijdens het openen en sluiten van panden is voor sommige van onze klanten van groot belang. Zo zetten wij ons ook al enkele jaren in voor het vergroten van de veiligheid van meerdere locaties van de Rabobank in de omgeving Helmond.

Zowel middels open en sluit diensten, alswel mobiele surveillance en alarmopvolging. Waar bestaande beveiligingssystemen ook soms storing ondervinden zijn wij tevens adhoc inzetbaar voor manbeveiliging, bijvoorbeeld tijdens storing van het alarmsysteem van de kluis.

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, open/sluit

Beveiliging hoeft niet beperkt te zijn tot bedrijfspanden of bouwterreinen, zo leveren wij ook mobiele surveillance en alarmopvolging voor bijvoorbeeld hoofdkantoren en wijkhuizen in opdracht van Senzer.

Alarmopvolging

Ook bedrijfspanden vereisen vaak beveiliging, ook de lokale locatie van Stanley. Zo zijn wij al meerdere jaren voor Stanley werkzaam ten behoeve van alarmopvolging.

Stanley heeft zelf geen eigen alarmopvolging en is puur alleen een installateur van dergelijke elektronica / systemen. Daarom doen wij de alarmopvolging voor hun bedrijfspand.

Cameratoezicht, alarmopvolging, en ad hoc manbewaking

Al meer dan tien jaar werken wij in opdracht van diverse dochterondernemingen van een van Nederland’s grootste bouwbedrijven, VolkerWessels. Hiervoor leveren wij onder andere cameratoezicht en alarmopvolging middels onze meldkamer. Bijvoorbeeld voor locaties als de Hofbadtoren in Den Haag, bouwproject Windhondlaan in Utrecht, of P.C. Hooftlaan 45 te Amsterdam. Daar waar nodig zijn wij altijd inzetbaar geweest voor ad hoc manbewaking.

 

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, open/sluit

Helmond en Veghel (meerdere locaties)

Voor bewaking van winkel en garage zijn wij inzetbaar. Zo ook middels mobiele surveillance, alarmopvolging, en open en sluitbeveiliging voor locaties van Volkswagen in Helmond en Veghel.

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, cameratoezicht

Bouwplaatsbeveiling vereist soms ook manbewaking gedurende de dagsituatie. Zo leveren wij in opdracht van internationaal bouwbedrijf Züblin niet alleen mobiele surveillance en alarmopvolging, maar ook portiers.

Onder meer voor projecten zoals “The Cloud” en “The Matrix 7” in Amsterdam, alswel voor de bouw van een project aan de Oostduinlaan in Den Haag zijn wij van dienst geweest.