Klaassen Total Security B.V. – Uw betrouwbare partner in landelijke beveiligingsdiensten

Bij Klaassen Total Security B.V. begrijpen we hoe belangrijk het is om uw bedrijf en eigendommen te beschermen. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan beveiligingsdiensten die uw gemoedsrust waarborgen. Met onze jarenlange ervaring en expertise in de beveiligingsbranche zijn wij trots om zowel bedrijven als particulieren in heel Nederland van dienst te kunnen zijn.

 

Onze meldkamer: 24/7 onopvallend op de voorgrond !

Bij Klaassen Total Security  begrijpen we het belang van veiligheid en beveiliging in de moderne wereld. Daarom zijn we trots om onze gecertificeerde videotoezichtcentrale aan u voor te stellen. Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van videobewaking, staan we garant voor de hoogste standaarden in beveiliging en gemoedsrust.

 

Wat maakt Onze Videotoezichtcentrale Uniek?

 

Certificering en Vakbekwaamheid: Onze videotoezichtcentrale is gecertificeerd en voldoet aan de strengste normen en regelgeving op het gebied van beveiliging. Ons team van beveiligingsexperts is zeer bekwaam en getraind om 24/7 toezicht te houden op uw eigendommen.

Geavanceerde Technologie: We maken gebruik van de nieuwste technologische innovaties in videobewaking, waaronder high-definition camera’s, geavanceerde gezichtsherkenningssystemen en intelligente software voor real-time analyse.

Maatwerk op Maat van Uw Behoeften: Elk beveiligingsproject is uniek, en daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf of eigendom. Of het nu gaat om winkelbeveiliging, kantoorbewaking of toezicht op grote industriële complexen, we hebben de juiste oplossing voor u.

Betrouwbaarheid en Responsiviteit: Bij noodsituaties is snelle reactie cruciaal. Ons team staat 24/7 paraat om te reageren op mogelijke bedreigingen en incidenten, waardoor u altijd op ons kunt vertrouwen.

Uw Veiligheid is Onze Prioriteit

Bij [Uw Bedrijfsnaam] zetten we ons in voor de veiligheid en bescherming van uw activa, personeel en gemoedsrust. Met onze gecertificeerde videotoezichtcentrale kunt u met vertrouwen uw beveiligingsbehoeften aan ons toevertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen uw beveiligingsdoelen te bereiken.

Samen creëren we een veiligere omgeving voor u en uw gemeenschap.

 

Veiligheid en comfort

Zijn deuren en ramen goed gesloten, zijn apparaten en installaties uitgeschakeld en is het licht uit/aan waar dat moet? Klaassen Total Security controleert dit voor u.

Surveillance: (on)zichtbare kracht voor uw organisatie

Ter controle van uw pand en of terrein zetten wij, indien gewenst, mobiele surveillanten in. Ons goed opgeleide personeel inspecteert met kritische blik. Op deze wijze kunnen verdachte situaties herkend en/of gecontroleerd worden, ook daar waar camera’s niet toereikend zijn.

Klaassen Surveillance Security Camera or CCTV in shopping mall

Beveiliging en bewaking op bedrijventerreinen

Bewaking is ook van toepassing voor het beveiligen van (bedrijfs)panden op bedrijventerreinen. Bij Klaassen Total Security kunt u terecht voor advies en diensten. Zo handelt u preventief en heeft u de zekerheid van adequaat toezicht.

Bewaking met honden

Daar waar extra indruk gemaakt moet worden is de inzet van bewaking met getrainde honden gepast. Deze methode wordt ook ingezet door bijvoorbeeld de hondenbrigade bij defensie en politie. Door de ruime ervaring van Nico Klaassen als agent bij de hondenbrigrade kan Klaassen Total Security u voorzien van uitstekend advies over de mogelijkheden.

Bouwplaatsbeveiliging: (on)zichtbare kracht voor uw organisatie

Door heel het land zijn wij werkzaam en inzetbaar voor het beveiligen van kostbare bouwprojecten. Wij leveren onder andere mobiele surveillance en bewaking middels camera toezicht. Manbewaking op locatie, bijvoorbeeld voor portiersdiensten, is ook een mogelijkheid. Zowel voor lange als korte periodes, dagdelen of 24/7.