Klaassen Total Security. Zoals de naam al aangeeft: een breed geori├źnteerde beveiligingsorganisatie met een groot scala aan producten en diensten. Hieronder treft u een overzicht aan!.

Onze meldkamer: 24/7 onopvallend op de voorgrond

Via onze meldkamer houden wij 24/7 cameratoezicht en / of camerabewaking in en rondom privaatrechtelijke gebouwen en op terreinen in opdracht van onze klanten.

Veiligheid en comfort

Zijn deuren en ramen goed gesloten, zijn apparaten en installaties uitgeschakeld en is het licht uit/aan waar dat moet? Klaassen Total Security controleert dit voor u.

Surveillance: (on)zichtbare kracht voor uw organisatie

Ter controle van uw pand en of terrein zetten wij, indien gewenst, mobiele surveillanten in. Ons goed opgeleide personeel inspecteert met kritische blik. Op deze wijze kunnen verdachte situaties herkend en/of gecontroleerd worden, ook daar waar camera’s niet toereikend zijn.

Klaassen Surveillance Security Camera or CCTV in shopping mall

Beveiliging en bewaking op bedrijventerreinen

Bewaking is ook van toepassing voor het beveiligen van (bedrijfs)panden op bedrijventerreinen. Bij Klaassen Total Security kunt u terecht voor advies en diensten. Zo handelt u preventief en heeft u de zekerheid van adequaat toezicht.

Bewaking met honden

Daar waar extra indruk gemaakt moet worden is de inzet van bewaking met getrainde honden gepast. Deze methode wordt ook ingezet door bijvoorbeeld de hondenbrigade bij defensie en politie. Door de ruime ervaring van Nico Klaassen als agent bij de hondenbrigrade kan Klaassen Total Security u voorzien van uitstekend advies over de mogelijkheden.

Bouwplaatsbeveiliging: (on)zichtbare kracht voor uw organisatie

Door heel het land zijn wij werkzaam en inzetbaar voor het beveiligen van kostbare bouwprojecten. Wij leveren onder andere mobiele surveillance en bewaking middels camera toezicht. Manbewaking op locatie, bijvoorbeeld voor portiersdiensten, is ook een mogelijkheid. Zowel voor lange als korte periodes, dagdelen of 24/7.