bouwplaatsbeveiliging

WAAROM EEN DETECTTOWER OPLOSSING?

Klaassen Total Security werkt graag samen met haar partner Klomp Techniek bij het aanbieden van mobiele beveiligingsoplossingen. De DetectTower is ontwikkeld door Klomp Techniek, welke inmiddels 30 jaar ervaring in de mobiele en vaste beveiligingstechniek bezit.

De sterke punten op een rij:

Wij bieden u de gelegenheid om de DetectTower te voorzien van uw eigen huisstijl. Beter dan reclame maken voor het verhuurbedrijf, toch?

U koopt de DetectTower bij onze partner. Zelfs samen mét het totale ontzorgingspakket zijn we flink goedkoper dan de huurmasten.

Al producten en materialen zijn geselecteerd op basis van jarenlange ervaring. Natuurlijk zijn de producten ook getest en hebben ze een CE certificaat.

U heeft de mogelijkheid om alles voor uw DetectTower te laten uitvoeren. Dit betekent onder andere geen zorg meer over het onderhoud, de storingen, het herplaatsen en het afstellen.

Bouw & Utiliteit

Tegenwoordig kan het haast niet anders dan dat uw bouwproject beveiligd dient te worden tegen ongewenste bezoekers. De DetectTower PRO verlaagt de kans op ongewenste bezoekers drastisch.

Automotive

Staan uw auto’s verkoopklaar buiten opgesteld? Wilt u uw buitenterrein beveiligen tegen ongewenste bezoekers? Een DetectTower PRO heeft een periferie beveiliging tot wel 100 meter.

Afvalverwerking

Met onze slimme camera’s, kunnen wij een brand detecteren voordat het überhaupt een brand is. Slaat u veel verschillende (brandbare) materialen op? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tijdelijke Opslag

Waardevolle spullen en materialen in uw tijdelijke opslag kunt u perfect beveiligen met de DetectTower MINI.

Huur & Leegstand

Met de DetectTower MINI kunt u simpel en snel uw leegstand beveiligen tegen ongewenste bezoekers.

Duurzame Installatie

Zonnepaneelvelden, 5G masten of elektriciteitsinrichtingen zijn vaak doelwit van inbraak of vernieling. De DetectTower PRO is hier de perfecte oplossing voor.

Detecttower masten

PRODUCT AANBOD

 

BEL MIJ TERUG

Wij geven u graag meer informatie.