Locatie en Contact

Klaassen Total Security B.V.
Vlierdensedijk 6 Helmond

Veelgestelde vragen

Wij werken in en rondom de gemeente Helmond met een eigen surveillancedienst, Animale Beveiliging, en landelijk met onderaannemers waarbij we zelf de regie houden in de uit te voeren beveiligingswerkzaamheden.

Wij werken voor bedrijven en particulieren.

Nee wij zijn geen installateur. Wel hebben we een aantal installateurs die wij vaak voorstellen aan onze klanten, dit wegens hun kennis, kunde, en specialisme. Zij zijn ook net als wij erkende en gecertificeerde bedrijven.

Als u bij ons klant wil worden kan tevens gekeken worden naar het contract met uw huidige meldkamer of een overstap naar ons al dan niet wenselijk en mogelijk is.

In samenwerking met een installateur bieden wij bouwers alarm- en camerasystemen aan. Dit echter niet op basis van huur maar op basis van koop. De bouwer behoeft dan niet wekelijkse huurprijzen te betalen en kan het alarm- en camerasysteem meenemen naar meerdere bouwplaatsen. Daardoor wordt geld bespaart en draagt het bij aan duurzaam bouwen. Zie onze speciale website voor meer informatie: www.beveiligdebouwplaats.nl

Indien u met spoed beveiliging nodig heeft dan dient u telefonisch contact met onze meldkamer op te nemen. Het telefoonnummer betreft: 0492-511535 en dient u optie 1 te kiezen.

Wij houden ons aan de RIVM richtlijnen.

Stuur een bericht

    Liever telefonisch contact? We zijn bereikbaar via (0492) 511535.