Bouwplaatsbeveiliging Niet huren maar kopen.

Duurzame Bouwplaats beveiliging !!!

bouwplaatsbeveiliging
Detecttower

Beveiliging van een bouwplaats is meer dan alleen maar masten met camera’s neerzetten. De beveiliging van een bouwplaats is maatwerk en vraagt met regelmaat om aanpassingen. Een bouwplaats verkeert in diverse stadia en groeit simpel gezegd van de fundering via casco naar afbouw en oplevering. Daar dient de beveiliging in mee te groeien.
Door jarenlange ervaring in de beveiliging van diverse bouwprojecten door het gehele land hebben wij als Klaassen Total Security en Klomp Techniek onze handen ineen geslagen, en zijn we gaan samenwerken aan een beveiligingsconcept dat duurzaam en kostenbesparend is.
Daaruit is de DetectTower ontwikkeld.
Sterke punten daarvan zijn:
Eigen huisstijl !Beter dan reclame maken voor het verhuurbedrijf, toch?
Kopen niet huren! We zijn flink goedkoper dan de huurmasten!
Kwaliteit! Producten zijn getest en hebben het CE-certificaat en de camerabeelden zijn van u!

Totale ontzorging!
Wij bieden u de mogelijkheid om alles door ons te laten uitvoeren zodat u kan doen waar u verstand van heeft..bouwen!